Måndag

Mina 3 favoriter <3 Mina 3 favoriter <3

Äntligen Måndag och ny vecka. 
Helgen som har varit har hela släkten varit hemma och firat mormor som fyller 75 år idag. Så hon har fått väldigt mycket uppmärksamhet, så hon är nog nöjd ;) 


Förra veckan var vi hos veterinären med Maya, för hon har en knöl som jag är lite nojig över. Men det verkade bara vara en fettknöl. Som veterinären kände och klämde så tyckte hon att det kändes just som en sådan iallafall. Men vi skulle hålla lite koll ifall den ändrade form, blev fast eller blev större. Då skulle vi återkomma och göra en "djupare" analys. 

Sen idag är jag ledig, har en sån där kallad "håldag". "Måste" ta ut dom innan nyår annars så försvinner dom. Och då har jag matchat att tagit ut dessa dagar när Mattias ändå är ledig. =) 

Och idag så har det varit strålande väder. Jag tog med kameran ut och fotade lite på mina 3 älsklingar. Och de bilderna ligger på mitt album! ;p Kika där! Sen så gick jag och Mattias till mormor och fikade lite. 

Det har inte hänt så mycket mer på 1,5 vecka heller ;p 
Men kritiken ifrån Mjölby och Rättvik ligger på Vimsas sida. Läs mer där om ni vill.
 
Nu är jag vid datorn, har nyss gått igenom bilderna och M ligger i soffan med hundarna och sover så gott. Ska väl försöka få med mig 3 latmaskarna ut och gå en sväng innan det är dags för mat. 

Heeejsvejs. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln