Ny Outfit och minitrip

Då var min första "Le Suit" dräkt (eller vad man kallar det) beställd. Jag som aldrig skulle bli så jätte "nördig" på hundutställning och dess utklädnad. Och alla fina outfits.. Men igår, så va det MIN tur att beställa hem en sådan här. Jag tog en storlek större eftersom jag är osäker på storlekarna. Denna är ifrån e-bay så det är US storlekar. Får säkert sy in eller något sånt på vissta ställen men vad gör det? En kavaj och en kjol ska matcha varandra. 
Men tanken är väl att "dressen" inte bara ska gå till utställningar. Även vid finare tillfällen och så. Jag menar, jag kan ju inte bara gå i "hundkläder" överallt. Ibland måste även jag vara lite extra snygg ;) 


Ja, nu händer det inte så mycket. Det som är planerat är Rättvik, Stockholm och MyDog 2016. På Söndag är det rättvik och hundutställning. Sen är tanken att jag ska vidare uppåt till Ockelbo i 3 dagar för att träffa Mattias föräldrar och eventuellt jaga. Ska bli spännande. Hundarna ska såklart med, så hoppas (kanske inte hoppas, men OM) det blir eftersök så finns Vimsa i närheten.

Men annars då? 
Mjaa, det är väl sådär. Med tanke på jobbet och den stora chocken som kom förra veckan. 150 personer blir utan jobb, och de ska gå efter LAS-listan (tiden folk har varit här). och då är jag en av dom som kommer att få gå så småningom fast jag har varit här 4,5 år. LÄS MER HÄR!
Jaja, det är som det är. Men möjligheter finns och när det blir offentligt så ska jag tala om hur det kommer att bli ;) Men det kommer att bli bra. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln