SÅ många tankar

Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Så många frågor som behöver ett svar. Svar som kan ta tid. 
Det är bland annat frågan om att flytta, ifrån Hällefors. Ifrån min trygghet och min bekvämlighet. Ifrån mina föräldrar... Ifrån mitt jobb som jag har haft i 4,5 år. Som jag trivs med. Jag är liksom nöjd med mitt jobb, mitt boende och mitt liv. Men det jag saknas är ett liv tillsammans med M. Just nu är vi särbos, men planerna är ju att flytta ihop. Men frågan är vart... Han vill komma närmare sina föräldrar som bor i Ockelbo. Det är därför det diskuteras om att flytta. Det är ett stort steg för mig, och jag känner mig jätte fjantig som ens funderar på dessa frågor. Det är som ett gummiband som drar mig tillbaka. Men varför undrar jag? Hällefors kommer stå kvar om 50 år liksom. 
Det som står på listan är Örebro, Västerås, Uppsala, Gävle eller Falun. 
Falun och Gävle tycker jag blir långt bort ifrån mina föräldrar. Det respekterar han. Västerås och Uppsala är väl okej. Men jag gillar ju inte att hamna i storstan. Det är så lugnt och skönt såhär i en liten by.... ;p Utanför Örebro kan jag tänka mig. 
Men först och främst får vi se vart det finns dom jobbet som vi söker. Kanske inte alls kommer någonstans, kanske blir kvar här och han i Karlskoga. Det kanske inte händer något på 1 år. Eller så kan det hända VIPS på 5 månader istället. Det vet man aldrig. 
Ska man börja plugga någon kurs på distans? Inom logistik? 

Men men, vi får väl se. Jag har väldigt många frågor som funderingar som behöver sina svar. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln