Det går bra

IMorgon är det min dag, min stora dag. Jag blir 25 år gammal. Eller ung kanske? Eller när räknas man som gammal? FÖr 13 åringarna så är jag gammal, för en 30 åring så är jag ung.. ;p haha!


Men hur ser det ut då med hundlivet och mitt liv? 
Jo, Vimsa är anmäld till Mjölby och till Rättvik på utställning. Det har varit dött nu på utställningsfronten så börjar få lite utställningsabstinens.. ;p Tur det är snart! Sen lutar det åt Stockholm och Göteborg.
Och på Måndag börjar 1 veckas semester. ÄLGJAKT!!!! =) Som det är efterlängtad. I Lördags hade vi uppskutning på blyprovet. Jag sköt 4 st 10:or! GRYM JAG ÄR!!! =) Sen kom Mattias föräldrar hit och grattade mig lite i förväg. Tack för fina presenterna jag fick!! =D Blev en lyckad helg, och mina föräldrar fick även träffa hans föräldrar. Jag tyckte allt gick bra ;) Haha, de kanske tyckte det va skönt att komma hem? 

Nejrå. Nu så ska jag fixa lite här hemma. Sen ska jag nog lägga mig och invänta min stora dag imorgon. Grattis i förskott till mig själv! ;D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln