Måndag

I Lördags va jag figgurant på MH här i Hällefors. Det är faktist superkul och man lär sig alltid något nytt med hundarna.  

Det va 5 schäfrar som deltog och ibland tror man att schäfern är en sådan tuff ras. Men inte i alla lägen inte, då är dom inte alls så kaxiga. Eller rättare sagt, ingen individ är den andra lik. 
Man tror en sak om hunden och på ett Mh så visar det sig att vara något helt annat. Man bara "Min hund kommer inte bli rädd för spökena", men sen visar det sig att hunden blir så rädd att den flyr liksom. Men har egentligen ingen aning vad hunden gör!! Och det är ju det som är så hiiiimla intressant! =) Med alla raser!!! =D 

 

I Söndags blev det ut och lite fågeljakt. Men tyvär inget med oss hem =/ Men kul va det och väldigt spännande. Alltid spännande att gå ut i skogen. Man vet aldrig vad man får se ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln