Frk:s Ungdomsläger

Imorgon drar jag och Maya iväg till Arboga för att delta på FRK*:s Ungdomskläger 2015. Det är sista året som jag är med där eftersom man är "Ungdom" tills man fyller 25. Och det gör jag 7 Oktober. Haha, känns kul att säga att jag fortfarande går i Ungdomsgruppen ;p 

Men det ska faktist bli intressant att åka på läger, KUL om inte annat. 
Med tanke på förra helgen så vet jag vad vi behöver träna på. Fröken fräken Maya tycker alltid det är roligt att följa med matte ut på äventyr. Lill-damen ska få vara hemma hos mina föräldrar ihelgen. Husse kunde inte ta henne eftersom han jobbar hela helgen. Men han kommer och umgås med oss på Söndag kväll eftersom han är ledig på Måndagen. <3

Men annars då? 
Jo, det är väl okej. Lite småsaker som har hänt inom familjen som vi tycker är riktigt jobbigt. Men vi hoppas att det kommer att lösa sig snart. 
Och sen inatt kom det en liten förkylning och hälsade på. Väldigt bra tajmat till helgen då vi ska vara ute hela dagarna. Men det är bara att äta alvedon bita ihop. För det ska bli såå roligt!! :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln