Fb-sida och överraskad Sara

Igår fick jag mig en överaskning. 
Eller fick och fick, det kom en överaskning ;) 

Jo, jag slutade jobbet och hade bråttom hem för att rasta hundarna och sedan dra iväg på fika-dejt med S. Jag hann bara att gå utanför dörren några meter och sen stannar det en röd bil utanför. Jag blev mer stressad, för jag hade ju inte tid att tala med någon liksom. Mina första tankar var "vem f*n stannar nu?!, känner jag dig?" typ. Och när rutan har gått ned så ser jag att det var Mattias som hade kommit hit för att överaska mig! Ett såntdär spontan-besök! Och jag va helt upp i eld och lågor (pga av privata anledningar) igår så det passade otroligt bra att han dök upp där som en riddare i nöden. <3 Jag blev så glad och ställd så jag höll på att glömma bort fika-dejten. Så jag sa "men...men... jag ska ju bort en sväng nu." 
Mattias: "ja, jag vet det. men du är väl inte borta hela kvällen?" med ett lugnande leénde. 
Åh, mitt hjärta. Du är helt underbar. Det finns inte många ord som kan beskriva vilken underbar människa du är. <3


-  


Jo, jag har ju öppnat ögonen mer och mer för apporteringen. Så jag har startat en Facebook-sida för oss som är intresserade utav apportering. Det behöver ju såklart inte vara flattar, kan va alla retriever och spaniel. Sidan heter Apportering omkring Hällefors för er som vill vara med och träna eller har vägarna förbi en helg liksom. 

Så nu ska vi börja fokusera mera på apporteringen! =)