Tisdag

Ja, idag är det Tisdag. Vad kan man säga om den? Jo, det regnar... 
Men jag ska inte klaga på att det regnar, jag hade ju min semester med bara sol så det är lite skönt med regn faktist =) Många av er har säkert sett många bilder ifrån bröllopet som Mattias storebror Jörgen har tagit. Och ni vet, en kamera ljuger aldrig. När jag fick syn på dessa bilder på mig hur jag såg ut så blev jag sur på mig själv att jag kunde se ut så. Och att ingen sa något!
Så från och med igår så är det inge snask, fikabröd eller läsk som gäller. Kolsyrat vatten (loka, ramlösa etc) är okej. Även Mattias gick med på detta, fast börjar han träna ordentligt så kommer de gå fort för han ;p Han sa att han skulle ha en "chips-fri-september". Så vi får hoppas att vi båda håller det har vi har sagt. Kanske kan unna oss något på helgerna. Kanske! Det beror lite på. 
Sen ska det minskas i cm samt vikt innan julafton. Jag har köpt hem en bätte våg som mäter vikt, BMI, kroppsfett mm. Så nu jävlar ;) 

Haha, får se hur länge det håller denna gång. Men jag är så bestämd redan nu så det borde nog hålla denna gång. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln