Onsdag

Igår va det en såndär dag som man kunde ha legat under täcket hela dagen. Då kanske det skulle ha gått bättre. 
Redan i Måndagskväll så började min Z1 compact krångla, den levde sitt egna liv och jag såg sen att det hade blivit en spricka i displayen. Den bläddrade sidor och det gick inte ens skicka sms.
på Tisdagen åkte jag till ett ställe där jag fick byta simkort så den skulle passa en annan telefon. En z3 Compact! (Håller mig till Sony). Bra, då har jag en telefon som funkar.
Sen när jag skulle hem på lunchen så glömde jag hemnycklarna, så jag fick åka till mamma och pappa för att hämta reservnyckeln så jag kunde rasta Maya. 
Sen när jag hade bråttom ifrån gården och skulle iväg med bilen så får jag punka.... Åh ja, vad mer kan hända tänkte jag? Men jag hade tur! Åkte ner till däckverkstan och fick tag i ett billigt däck som inte alls kostade skjortan. Lite tur i oturen ska man väl ha. :)
 

Men en annan sak. 
Mattias lånade med sig Vimsa uppåt nu när han är ledig (ledig vecka...) för att prova på praktisk jakt på änder. Fick en bild igår som gjorde mig glad. De hade skjutit en and för Vimsa och hon hade hämtat den. Med lite hjälp ;) Hon va mer intresserad vart skottet kom ifrån än vart fågeln var. De kommer prova på nytt idag eller imorgon och då skulle de prova på ett annat vis. Hoppas det går bra för dom =) Jag saknar dom faktist, ganska mycket! :*

Men de kommer på Lördag, så jag och Maya har väldigt mycket kvalitétstid med varandra <3

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln