Mycket på gång

Ja, det är mycket på gång nu. 
Imorgon åker jag och Vimsa till Eskilstuna på SKK:s nationella utställning.
Domare: Johan Andersson. Blev domarbyte på oss till Johan, så vi får väl se hur det går. Va en utländsk domare när jag anmälde. 

Den kommande helgen så ska jag och Mattias åka till Ockelbo/Ulvsta igen för hans syster gifter sig på Lördag. Och hörrni, vet ni vad. Min klänning har ÄNTLIGEN kommit! Så nu kan jag gå på brölloper. Nu återstår bara Mattias slips, den ska jag försöka fixa under veckan. Så vi "matchar" varandra på bröllopet. Lite snyggt ska de va! =D 

Sen så har jag även fått frågan om jag vill "leasa ut" Vimsa till en kennel. När det blir bestämt och om det kommer bli av så kommer det bli mer offentligt. Det är mina närmaste som vet om detta. Och nu inväntar jag lite mer information ifrån kenneln.. Det återstår och ser! :D

Är det någon som har "leasat" ut sin hund (tik) förut? Isåfall, vad bestämde ni er för? Valp, en viss procent på vinsten..? Hör gärna av er. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln