HELG!!!


Äntligen Fredag och en (nästan) ledig helg. 
Jag har sovit så sjukt dåligt hela veckan, så jag har haft huvudvärk, ont i magen, trötthet och yrsel. Imorse hade jag betalat dyrt för att få ligga kvar. Vaknade med världens huvudvärk halv 5. Usch! Men som tur va somnade jag om och det hade gått över. SÅ ni kan ju gissa om jag längtar till att få sova ut ordentligt? ;) 
Och på Söndag blir det Köping och hundutställning med lilla V! 

Men efter helgen så är det Måndag och efter det så är det Tisdag. Efter Tisdag så är det Onsdag och efter Onsdag så är det Torsdag. Och sen kommer Fredagen efter Torsdagen. Och sen... Sen har jag 3 veckors semester! :D Och den kommer spenderas i min sommarstuga med moster och kusiner ett par dagar, sen ska vi uppåt till hans sommarstuga. Och även hundarna kommer vara med oss (nästan) hela tiden! :) 

Kommer ni ihåg i början på detta år så började vårat nya kapitel? (om inte: klicka här)
Ja och det är det verkligen. Jag tycker det bara flyter på just nu!! :) 

Nej, nu ska jag se på en film och sedan sova.... 
Älskling jobbar natt och efter nattpasset (när han har vaknat) så drar han upp själv till sina föräldrar ett par dagar. Jag kommer sakna honom så mycket fast det bara är en vecka typ. :P

Nej, ha en bra kväll och en bra helg. 
Tjaarååå!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln