Kurskväll för Tina Gavling

Igår åkte jag och Malin till Enköping med varsin hund för att gå en tävlingslydnadskurs för Tina Gavling. "Enköping? Men ni bor i Hällefors..?!" tänker ni säkert just nu. 20 mil enkel resa. Men är man riktigt hundnördar som vi så är det en vanlig resa. 
Och jag kan väl säga såhär; det var värt varenda mil att åka och lyssna på Tina. Det va en liten push på att börja tänka annorlunda och på NYA banor. Fick nya idéer och tips på hur man kan träna in olika moment. Steg för steg, och hur man ska kunna lägga ihop till mindre kedjor och att dom sedan ska kunna hålla när man lägger ihop ett helt moment. 
 Vi ska börja skriva en dagbok och planera träningen innan vi går ut på planen och sedan ha en plan B om det inte går som planerat. Sen en del andra träningsmetoder som vi ska prova på, och även damma av klossen igen ;p Gör om, gör rätt. 

Tack Tina för en grym kväll. 
Va väldigt intressant och lärorikt. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln