Älskade Maya

Igår var det 4 år sen som jag hämtade dig ifrån kenneln Gunways, och det var 4 år sen som jag fick börja lära mig allt om att leva med hund/ha hund osv... 4 år sen! Tiden går gaaanska fort! Älskade hund, vad mycket du har lärt mig och vad mycket vi har lärt varandra med tiden. Du bara finns där vid min sida, och jag kunde inte ha fått en bättre "första" hund att börja mitt  spännande hundliv med. Du är så enkel att vara med, enkel att ta med överallt, du älskar verkligen allt och alla. Ibland är du alldeles för snäll! Du är en hund som alla skulle ha en gång i sitt liv. Jag litar på dig, och jag känner dig utan och innan. Jag finner i skrivande stund inga bra ord som kan beskriva vad glad jag är som fick just dig som min första hund. Du är en hund som kommer finnas i mitt hjärta i MÅNGA år. Du blir 5 år i november, och hoppas på många fler år med dig. Jag behöver dig ett par år till! ❤ Älskade bästa Maya. Gunways Expect A Great Time

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln