Tisdag, en dag i Juli

Det är inte ofta mellan varven som det skrivs nu förtiden. 
Men det är så att det inte händer såå mycket heller kanske =) 

Förra veckan så va vi på lydnadstävling i Filipstad med båda hundarna. Och vi kan väl säga såhär.. Det gick inte bra, alls med någon av dom. Maya "pekade finger" och tyckte inte alls att vi skulle jobba. 
Vimsa skötte sig otroligt bra faktist, men efter 20 meter av linförgheten så gick hon före mig.. LÅNGT före mig =/ Och nosade och nosade.. Sen hittade hon lite gott att tugga på. Undra om någon hade tappat godis på marken eller nå? För något intressant var det.. Haha, skitsamma! Det gick som det gick. Men tänker aldrig mer köra båda hundarna samtidigt. 
Och i Lördags var vi i Sunne på utställning. Hon åkte på ett VG, ett jävla VG ;p För maskulin, trångt bett och övervinklat knä? Haha, what? Vi kan väl säga så att det va typ inga tikar som det gick bra för. Några få... Ingen "tik-domare" om man säger så ;p 

Jaja, ett break en helg. Sen blir det Köping den 19 Juli, och ransäter den 26 Juli! ;) 

Sen den 27 Juli börjar min och Mattias semester. Då ska vi vara här några dagar sen åkter vi uppåt i landet för att spendera lite tid i hans stuga och så. OCH så är det tydligen prat att jag ska anmäla Vimsa på en Lydnadstävling i början på Augusti i Skutskär. Bara 6 mil ifrån Ockelbo (där vi ska vara på sommaren).. Så varför inte prova på nya planer när man har chansen liksom? ;) Bara att köra på, och få en tävlingsrutin! :D 

Här nedan får ni lite "nyare bilder".. Se mer på instagram. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln