Lydnadtävling

Alltså seriöst, lydnadstävlingen som var förra veckan.. Haha, ja vad ska man säga?! Va mer 2 roliga ekipage än duktiga! ;p Och så självklart regnade det, hela em/kvällen.
Såklart fick lillfröken starta först, och hon vart SÅ intresserad utav en röd korg som stod i ett hörn. Så inkallning sket sig, läggandet blev DK och ställandet med för den delen. Men istället för att få mindre poäng så fick vi 0(?!). Ska man inte bara få en 5:a för DKn? Eller har det kommit nya regler som jag inte vet om? Jag blev iallafall paff när det va 0p.
Men 109 p och ett 3:e pris. (om ja inte minns fel)

Maya, ja vad ska man säga om henne? Liten vrång brud i Onsdags. Rutan nosade hon på, sen så struntade hon i den totalt. Och fjärren som hon brukar vara så snabb i, rörde hn sig inte. "Har matte sagt ligg, så har hon..". haha! Hon vet verkligen när hon kan peka finger åt mig ;) Tokiga hund! =)
Men 121 (tror jag!) poäng och ett 3:e pris.

Men det är bara på't igen. 1 Juli, försök nr 2!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln