Söndag

I Torsdags kväll, typ 23.30 kom min fina älskade karl hit. Att man kan bli så glad av en människa, det är sjukt. Det räcker bara med att han ler emot mig så blir jag helt varm inombord. Men det va liksom inte det som jag skulle berätta ;p 
I Fredags så jobbade jag till 16.00, sen va det bara att ta sig hem och duscha, äta lite mat och sedan fixa sig för kvällen. För vi skulle nämligen på ........ 2 BLYGA LÄPPAR! 

Och vi kan väl säga såhär att, kvällen blev lyckad. Jag har inte haft så kul på länge. Kvällen blev grym alltså. 
MEN.... Jag har aldrig heller varit så bakis som jag va igår.. Mattias va inte heller så kaxig på förmiddagen ;) Hela dagen försvann till att inte göra någonting, inte ens hundarna fick sin långa promenad. Men de fick en vilodag, så tror inte dom klagade så mycket. 
Haha, men grejen, jag va såååååååå slut efter i Fredags. Antingen har jag blivit för gammal eller så dricker jag inte alls lika mycket längre. Nog med att jag inte kände mig SÅÅÅ jävla full, men tillräckligt för att det skulle kännas dagen efter. Man mår som man förtjänar. 

Idag va vi betydligt mycket piggare. Gick upp, åt frukost, tog ut hundarna i skogen och sedan bjöd vi mormor och morfar på lunch. Jag gjorde baconlindad köttfärslimpa, potatis, blomkål och såklart en liten sallad. På em blev det fika hos mina föräldrar och sen åkte jag hem en stund, älskling åkte hem till sig för han börjar jobba ikväll. Jag har städat ett skåp i köket (äntligen!), tur man får lite tid över ibland. Och strax ska jag ta ut hundarna medans solen skiner innan det blir en ensam soffkväll med mig och hundarna.. ;p 

I veckan blir det fokus på att träna hundar, och trimma en av dom. Eftersom på Lördag ska vi till Avesta på hundutställning, och på Onsdag är det lydnadstävling.. Bara träna på! 

Vi hörs vettja, tjaarrå!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln