Tisdag, ett blandat inlägg om allt

Lydnadstävlingen närmar sig med stormsteg, och det känns som att vi är låååångt ifrån klara. Fast egentligen kan Vimsa momenten, det är istortsett finslipen kvar kan man väl säga. MEN, jag har ett stort problem med henne. HON tar inte apporten. Hon vill INTE alls ha den i munnen. Det ser ut som att det är det äckligaste som hon vet. Så den får vi skippa, och försöka sikta på skapliga poäng på dom andra momenten istället. Platsen vet jag att hon ligger still på, men hon kan va snabb att sätta upp sig. Ja, det va Vimsa det. 

Med Maya så tror jag att vi har allt under kontroll. Men fråga mig dagen innan så har jag noll koll! ;D Det Maya och jag måste få ihop är en stabilare fjärr, och en "rak" ruta liksom. Hon liksom missar rutan nästan kan man säga! ;) haha! 
Och äntligen har jag tagit tummen ur och ansökt vapenlicens. Så nu är det bara den långa väntan och få ett godkännande liksom. Och såklart få min licens. 


Haha! Jo en annan sak; se bild nedan. Mina föräldrars bortskämda flickor ;)


Har även haft promenadkompisar. Fredrika, Creamy och några hästar. Jag fick "koppelträna" den lilla! HAHA


Och i em så ska jag och Rebecca åka till Karlskoga för att handla kläder!! Jag har liksom förstört 3 par jeans på kort tid. Och ni anar inte hur längesen det var jag handlade kläder till mig själv. Det är mer till hundarna än till mig ;) Så, jeans, foundation och bikini står som prio 1 på shoppinglistan idag. Sen kan det sääääkert följa med nå mer.. Sen borde jag också ta tummen ur och rensa bort lite gamla kläder som inte används.. Så det nya får plats! ;) 

Jaja, de va allt för idag. Inge spännande har hänt på 1 vecka ;p 
Hejsvejs.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln