Du får mig att le, morgon till kväll. 

Ni ser flickan på bilden? Ja men vad bra, för det är jag. Det är faktist jag som har ett sånt stort leénde på läpparna. Det trodde ni inte va? 

Det jag vill berätta är att jag det där leéndet som ni ser på bilden har jag från morgon till kväll. Jag känner mig sedd och hörd. Jag känner att jag finns där för någon. Jag har hittat en man som ser mig, hör mig, lyssnar på mig, vågar ta på mig, vågar krama mig och som inte alls är rädd för att diskutera saker. En som VILL UMGÅS med mig. En som vill exempel ha semester med mig, för att VI ska umgås och ha en vardag ihop. En som vill planera en framtid, och har (ganska) lika intressen. En som vill följa med och träffa min släkt och bli delaktig i mitt liv. Min familj och vänner är något som betyder sååå mycket! 
Såhär glad och omtyckt va det längesen jag kände mig. Jag hade nästan glömt bort hur det är att vara älskad av någon.

En dag, en kväll kom du till mig och det var där allting startade. Du har gjort allting så himla bra, jag gör allt med ett leénde på läpparna. Vi har lika mål och funderingar på saker i livet. Det känns som att vi snabbt hittade en balans i förhållandet och litar på varandra. Du är den där andra halvan som jag har letat efter, och nu är jag hel igen. 
 Att ha haft mailkontakt ifrån en dejtingsida kunde leda till kärlek trodde jag inte på i början. Först mailkontakt, sedan KiK ett par månader och sedan slutade det med sms och samtal. 
Att jag vågade ta steget att säga "ja" till en träff/dejt med dig är något som jag INTE ångrar! Våran 1:a träff/dejt va på den romantiska dagen på hela året för många, även för mig iår, på alla hjärtans dag. Du är det bästa som har hänt på väldigt länge. Tack för att du är min, och för att du finns där för mig. Tack för att det är VI! <3
Jag älskar dig, Mattias. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln