Trasig dator och Fredag

Ja, min bärbara dator har pajat! 
Efter 4 års tid, så har den sagt upp sig. Jag får ingen bild på skärmen, men kopplar jag in den i en tv så får jag bild. Men nu får jag inte ens vild på tvn längre. Mattias säger att det är "invertern" som har sagt upp sig. Så vi skulle leta en ny inverter och sen se om den funkar. Om inte, så är det bara att köpa en ny dator. För en dator är ett måste i dagens samhälle. 

Under veckan som var fick hundarna prova på något helt nytt, som vi inte var förberedda på. Vi skulle åka till Fredrika och gå med henne i skogen (där de bor). Då säger hon att vi skulle få 2 st extra med oss på promenaden. Och då visade det sig att det var 2 hästar! Hundarna reagerade väldigt konstigt, eller konstigt. De skällde och va osäkra på dom. Men hästarna är så van med hundar så dom brydde sig inte. Jag fick hålla i den lilla hästen, och då såg hundarna på mig att hästar är nog inte så farliga. Men tjejerna hade respekt för hästarna. Så NÄRA kom dom inte, men de höll sig en bit ifrån. Den lilla hästen ville hellre vara med dom och springa lös med hundarna, haha! =) Busiga häst!

Men annars så är det Fredag idag, känns ritktigt skönt med helg! Jag va så trött imorse när klockan ringde. Och i em/kväll ska jag åka till Karlskoga och spendera hela min helg där. Fast han jobbar (mupp-tider!) så ska jag va där. Han tycker att maten ska stå på bordet när han kommer hem Lördag+Söndag kväll ;) Haha! Självklart ska han få det, allt för han :* ;D
Sen har jag även andra planer när jag är där. Träffa kusin, träffa en bekant och såklart ska jag åka till Karlskogas BHK för att träna lite hund. Nyttigt att träna på nya ställen. 


Bildbevis på att vi har gått med hästarna! ;)                                          Vi hörs! Tjarrå.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln