Tisdag, lite blandat inlägg

Hej!
Nu va det ett tag sen som jag skrev något.. Igen...! ;b Men vi har levt på championatet en stund, och mått så gott att bara vara liksom. Tagit dagarna som som har kommit och inte gjort allt för mycket. 

 Men Vimsa har löpt i 2 veckors tid, slutade droppa igår och är nu inne på höglöp. Fy f*n vad hon är jobbig. Hon ska lukta på allt, kissa överallt, är kär i ALLA större hundar man möter, hon piper vid hundmötena (hon brukar aldrig bry sig om hundmöten annars...!). TUR det bara är några dagar detta, för annars är hon världens bästa! 

 Maya och jag går på agilitykurs, och jag säger bara - vilken grym hund jag har! Man ser verkligen hur hon "suger" in hindren och älskar det. Så nu är det bara matte som får träna lite kroppskontroll! ;D 

Under kristihimmelsfärdhelgen så åkte och och min kusin till Elmia Game Fair, jakt och fiskemässa i Jönköping. Vimsa fick följa med och gå runt där inne på mässan, så det va många jämthundar som hon blev kär i. Sedan åkte vi ner till Rydaholm och va med på kennelträffen. RIktigt kul faktist! 
På Lördag åkte vi hem. Men det slutade med att jag va hemma i 45 minuter, sen fick jag åka till Fagersta och hämta upp min särbo som hade "missat" bussen hem till Karlskoga! ;) Guuuud så toookigt det kan bli. Och så snäll som jag är så hämtade jag han så han fick komma hem till mig! Jag hade ju såklart saknat han massor! =) 

Här nedan kommer det lite bilder på hur helgen har varit!
Tack alla för en bra helg.