Ett blandat inlägg

Förra veckan var en intensiv vecka, hade nog inte en luuuugn stund knappt! ;) Men nu så är det lite bättre. 

Måndag; Jobbdag hela dagen, sedan packa lite för utbildningen och agilitykurs.
Tis-Ons: Utb. i Foten & Handens ergonomi och anatomi. Väldigt intressant kurs. 
Torsdag: Vimsa och vi åkte till Forshaga för att göra ett spårprov, nu va det vårat andra 1:a pris. Ett 1:a pris igen och vi blir SE VCH. Bara hålla tummar, tår och tassar. 
Fredag-Söndag: Gick hem lunch och sedan åkte jag och Mattias iväg till Ockelbo för att jag skulle få träffa hans föräldrar. Så  himla trevliga och snälla så, jag tror jag fick Godkänt av dom. Har inte hört den "nakna sanningen" än ;) haha! 

Och denna vecka som har passerat så himla fort så vet jag knappt vad vi har hunnit med. Men nuuu så är det äntligen helg igen liksom. Riktigt skönt!

Idag efter jobbet så har jag varit på fika-dejt med några kompisar. Sen åkte jag hem och städade. Böt sängkläder, dammsög och moppade golv, diskade och plocka undan lite reklam och annat papper som alltid hamnar i köket. 
Nu så ska jag ta en dusch och inte göra såå mer avancerat idag. Och det går iofs inte det heller, det SPÖregnar ute.. Jippie, på själva valborg och allting.. 

Och inatt kommer min fina M hit efter jobbet. Fast vi sågs för 4 dagar sen så känns det som en evighet liksom. Lika glad och pirrig i kroppen varje gång vi ska ses. Min fina Mattias, du är bäst. Jag är faktist kär i dig. Bara så du vet! 

Men jag avslutar faktist detta inlägg med lite bilder. Både ifrån utbildningen, viltspårskritiken och lite alltiallo. Ha en bra valborg och helg allihopa!! =) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln