Lördag

       DU  
        
        GÖR 
        
        ​MIG        
        
        ​GLAD.  
        
        ​DU 
        
        ​FÅR 
        
        ​MIG 
        
        ​ATT 
        
        ​LE 
        
        ​IGEN  
        
        ​♥ 


Måste nog börja med att säga att i början på året av 2015 trodde jag inte att jag skulle ha kommit såhär långt som jag är idag. 
Först och främst så hittade jag en perfekt lägenhet till mig och hundarna. Det va lite att göra i den, och det finns fortfarande att göra saker i den. Men vad gör det? Jag har inte tänkt att flytta än på ett tag... ;p
Med Vimsa har det gått bra på utställningarna, riktigt kul. Både upp och nedgångar, men mest upp.. ;p
Med Maya så känns lydnaden bra, och momentet "rutan" verkar sitta. 
Jag har fått mig en pojkvän, en karl och en bästa vän. Tjejerna har fått en husse igen, och han är väldigt omtyckt av tjejerna. Och han verkar tycka om dom också. Men...  Han behöver träna lite på ledar-rollen, men det kommer han att fixa! =) Min fina M!
Jag märker även att hundarna har blivit lite mer lugna än vad de har varit, och det tror jag kan vara så att nu har jag äntligen fått landat med båda fötterna på jorden och fått träningslusten tillbaka. Jag tycker att allt är roligt igen. Det känns så himla bra! Det går bra nu, otroligt bra. 

Tack alla som är inblandade i mitt liv, som har gjort det lite lättare. Tack! <3 :D

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln