Träning på klubben

Idag har vi varit på klubben och tränat en hel del. .SÅ himla skönt nu när våren är här, och dagarna bara svischar förbi med sånt där kul! Tränade Vimsa och Maya lite olika. Vimsa fick träna lydnad x2, och Maya fick sig ett apporteringspass. För sen skulle hon och jag på agility kurs. Maya tycker det är SÅÅÅÅÅÅ kul!! =) OCh hon är fan grym på agility! Kanske kan bli en liten tävling ändå om det går som det ska? ;D 

Vimsa har mognat en hel del i lydnaden. Vi provade ett nytt moment, ställande under gång. Det lärde hon sig snabbt! Så nu blir det sikta in sig på apporten. HUR FAN ska jag kunna få in apporten på henne? Hon vägrar ta den :S Jaja, problem är till för att lösas. Någon som har en bra lösning? =P 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln