Starta upp mitt egna företag

Webpower kontaktade mig och bad mig skriva ett inlägg om mitt eget drömföretag. 
Jag skulle vilja starta ett företag som har med hundprylar att göra.

Eftersom  jag själv är intresserad av lite allt möjligt inom hundvärlden så skulle jag ha produkter som är mest nödvändigt för hundsporterna. Lite blandat av Agility, lydnad, drag, aportering, eftersök/spår, rallylydnad och saker som tillhör allmänhetens lydnad. Även vissa böcker som jag tycker skulle passa in på just min kund som behöver lite tips och råd. Även klippa/trimma hundar vissa dagar i veckan. Många slarvar med det och klo-klippning.

Men mycket om allmän lydnad på sin hund. För många gånger får jag frågan ”varför drar min hund i kopplet? Den lyssnar inte på mig fast jag gör si & så”.
Jag lär ut bara positiv inlärning.

 För att mitt företag skulle funka så skulle jag först och främst hitta en passande lokal för det. Ta ett lån så jag kan starta upp allting ganska snabbt.
Göra reklam i olika medier, sätta upp lappar i staden, på lokala hundklubbar, berätta för vänner och bekanta om detta. Och be dom berätta detta vidare i sin tur.

Och även ha en hemsida som är enkel att förstå, hjälpa till med bokningar och en e-handel så de kan handla mina produkter på internet om man inte kan åka till företaget. 
Man får absolut komma och hälsa på och prova produkter om man är osäker.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln