Torsdag

Igår fick Maya ta ett spår, fast hon inte skulle det egentligen.
Och det va väldigt tur det, för oj vad hon har "mognat" i spåret. Det är inte lika "läskigt" eller att hon "tittade sig omkring". Hon koncenterade sig på spåret, och det va oerhört intressant att se. Och jag var tvungen att lita på henne, för lilla matte (ups!) hade glömt vart hon hade gått. Och det va ju bra, för då MÅSTE jag lita på henne.
I slutet av spåret så gick hon lite längre bort, och då började jag ropa på henne "nej Maya, där gick jag inte...".. HAHA, joohoorå det hade jag visst gjort! För DÄR låg ju älgklöven.. Så stolt som hon var, så bar hon hela klöven till bilen.. <3
Kanske får bli ett anlagsprov på henne inom kort? =D :-*

Och med Vimsa... Hon gick inte alls efter vinklarna igår, hon gick på vinden. Iofs var vi vid ett kalhygge och gick,  Vi blev filmade, så ni får se filmen sen. Jag får ladda upp filmerna när jag kommer hem. Så nu är jag inte lika säker längre på att anmäla oss snart, ska göra ett spår till MED rådjursklöv istället för ÄLG så får vi se hur hon tar vinklar och hur hon kopplar ihop hjärnan och nosen.. ;p Men hon hittade ju klöven såklart, fast hon gick på vinden. OCH spåret hade legat i 24 timmar..
Jaja, det kan inte gå bra jämt ;) Och det erkänner vi!


Vad händer idag?
Jo, egentligen inte så mycket. Gå promenad med mina svarta hjärtan och så ska jag städa & plocka lite hemma. Och sen funderar jag på att baka lite.
"Vägen till mannens hjärta går via magen" eller vad är det som dom säger? ;)
Ska till fina fina M, en kväll och natt. Vi ska ut och äta på någon fin resturang och bara må gott. Hundarna får bo hos mina föräldrar medans jag är borta. Tur dom finns och kan ställa upp! <3
 Sen på Lördag blir det hem i tid, för att packa iordning och trimma det sista för utställningen som är på Söndag. Då ska vi till Högbo Bruk, och båda hundarna ska ställas. Det kommer nog bli en bra helg! :)


Avslutar inlägget med en annan film, dålig kvalité. Men hur söta är dom inte? <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln