Onsdag

Hallå där! 
I Lördags fick Vimsa gå ett viltspår, med lite vinklar. Det va liet spännande att se faktist! Jag trodde hon skulle vara het (som vanligt) men så va det inte. Jag kom på plats, gick med henne till "start" och släppte sedan ut henne i linan. Och det va inte ett av hennes bästa spår om man säger så. Frågan är varför hon "slarva"? Iofs va det en del snö kvar som jag INTE trodde att det skulle vara. Det va en släkting som la spåret. Men iallafall, hon va lite förvirrad och lite vilsen när det var bloduppehåll. Kan det vara snön som gjorde henne "vimsig"? Ajja, men vi fann klöven iallafall. Och konstigt nog så tog det 40 minuter för henne.  Sen hade vi skottprov, det va väl mycket därför som jag ville göra spåret. För att se hur hon reagerar på skott. Men skottet va inga problem! Filmerna kommer sen ! =) 


Igår va jag och Malin ute för att göra ett spår till Vimsa. Hon fick mycket vinklar och bloduppehåll. Mindre snö också. Så får vi se hur hon fixar detta. Går det bra, så blir det att anmäla ett prov snart... 
Malin sa såhär: "du kommer hata mig efter detta spår..." Haha, undra vad hon menade med det? ;)
Ska säga till Malin att hon ska filma hela spåret! =) Det är kul att se efteråt faktist! =) Så filmer och det kommer inom kort. Önska oss lycka till!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln