Söndag

Alltså, helgen har varit heeeeeeelt underbar. 
Har spenderat den i Karlskoga. En liten weeeeeekend för mig och hundarna liksom. Har blivit helt bortskämd med god mat, mys och prat om allt. Fina, fina, fina du. Varför har jag inte träffat dig tidigare? :)

Ni ser ju Mayas huvud där, ni kan ju bara gissaaaa vad hon vill smaka på.
Inte är det vinet iallafall ;) 

Vissa tar sig friheter! ;)Men som ni kanske ser så har jag några annonser ute på hemsidan. ⇒
Det är så att jag har blivit publisher. Läs här för er som inte vet vad det är. 


Men imorgon är jag ledig. Tog en extra helgdag. Ska pyssla lite här hemma har jag tänkt (typ städa!), sen på em ska jag bli med mamma till Karlskoga (men inte till fina M ;/), för att småttingarna (mammas och pappas hundar) ska till veterinären för lite koll och så. 

Nej... Nu ska jag plocka med lite saker, sen ska jag lägga mig. Och försöka gå upp i skaplig tid fast vi hade sovmorgon idag. Godkväll! =) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln