Redan inne i Mars månad?

OBS! gammal bild. OBS! gammal bild.

Hur går det med den dära planen som jag hade för 1 vecka sen? Det där med att vi ska träna i hallen, motionera mera och få upp Mayas rygg? 

Jo, det ser ut såhär: Träna i hallen har vi inte gjort, MEN idag bokade jag en tid till nästa vecka. Damma av träningsväskan lite och fylla på godiset till hundarna. 
Motionera? Ja, det är klart vi gör. Löpningen har funkat sådär, men det har inte gått dåligt heller. Det tackar jag nog fotbollsträningarna för att  min uthållighet blir bättre!
Men vi går många promenader, så rör på oss.. Det gör vi ;D 
Och Mayas rygg? Jooora, vi har börjat "vibba" Maya hos Lotta som är tjejernas gamla dagisplats. Ska eventuellt upp igen nästa vecka för en ny vibbomgång.  

Så planerna går gaaanska bra ;)

Från och med 1 Mars har de fått varit hemma i lägenheten och jag kan väl säga som så att lilla fröken gråter lite. Men matte måste ha tålamod!


Och sen så har jag börjat träffa en kille. En oerhört snäll, söt, omtänksam, charmig och underbar kille, och vi har setts ett par veckor. Det är inte riktigt officiellt, så kan inte säga mer än såhär hur det kommer att bli men det märks ;)
Men jag kan även tillägga att han gör mig glad, och får mig att le varje sekund som går. 


Och ni anar inte vad mycket saker det är som jag vill ha!
Kan ingen skänka mig en miljon eller två? Eller bara några tusenlappar? Haha, det är hårt att ligga på topp ;) 

Och sen vill jag köpa mig mitt vapenskåp och mina vapen så jag kan få börja jaga lite!!
Vill ut i skogen. Jag är trött på snön. Vill ha vår och barmark typ nuuuuuuuu!! Vill åka på läger! Haha jaaa, nu är jag trött på snön! =) 


Annar tycker jag att det mesta flyter på. Tavlorna här i lägenheten är uppsatta, dörrarna är målade (utom 1 dörr), jobbet funkar bra. Det enda som inte ligger så långt upp på +sidan är min lilla dam. Hon "gråter" hemma, hon är studsig och har nog helt glömt hur man uppför sig ibland. Får börja ta tag i den dära träningen lite tidigare än beräknat, och vara nogrann.. Både i apporteringen och lydnaden. Så hon blir sig själv igen! Men såklart älskar jag henne för det, fast hon är inne i en tokperiod!!! =) 

Avslutar detta blandade inlägg med en bild på oss. VI är ett bra team <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar