Onsdag

Jag måste erkänna att vi har varit väldigt lata sista tiden, eller jag har väl varit det. Med hundarnas träning alltså. För just nu, så känns det så skönt att bara vara när (nästan) allt är färdigt i lghn. Tar dagarna som dom kommer och bara är liksom. 

Men nu är det ljusare tider och lusten samt orken börjar komma tillbaka. Då vill jag göra ALLT istället ;) Haha, att det aldrig finns något "mittimellan-tempo"... 
Ikväll har jag inte bestämt mig vad som händer efter jobbet. Det är skapligt väder och jag har planer på att ta en pw med brudarna. Ta fram hörlurarna, och sedan bara gå i takt med musiken! :D Men som sagt; har inte bestämt mig. Skulle behöva ta ett träningspass eller 2  i inomhus-hallen för att träna lite hund. Både ringträning, samt lydnadsträning. För den 22 Mars ska vi till Högbo bruk för hundutställning, med BÅDA hundarna ;) Ja faktist, Maya ska med och ställas ut i Mars. Och tills vi ska på utställningen så ska vi löpträna & cykla det är ju bart på vissa vägar!) en del.. Mest för att lilla jag ska få kondition, uthållighet och gå ner i vikt, Maya ska få träna upp sin rygg  (hon är lite svankig) och Vimsa ska bara hållas i trim. Hon är snygg ändå ;) 
Och till hjälp får jag min kusin Ebbah med mig, tack för att du tkr det är så kul och hjälper mig. Det är inte lätt att åka på utställning med 2 hundar, speciellt inte när de går i samma klass! ;) 

Ja, så ser det ut just nu. Tror jag har en bra plan :D


jag gillar dig, det gör jag. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar