Feta Tisdag

Som ni såg på inlägget tidigare så blev helgen lyckad. Rally-gänget va superkul och kvällen blev lyckad. Tror jag(?) iallafall. Det känns så, men jag ska inte dra för tidiga slutsatser. För då kanske det blir dom förra gången. Men det är inte officiellt än ;)

Men annars då? 
Jo, det är prima skinka här. Det börjar bli klart här hemma. Imorgon ska vi sätta upp sista lampan och koppla in en livecamera som jag ska ha till hundarna när de är hemma själva. Så ser jag vem som är den olydiga av dom! ;D 
Sen på kvällen blir det bio, nya "natt på museét" filmen. Hoppas den är lika bra som den första filmen. Annars blir jag besviken! =) 

Sen hoppas jag på en annan bio framöver, så jag bara väntar på inbjudan ;) haha!
Ha alla en bra kväll! Kraaaam!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar