En lyckad helg!

Helgen har varit väldigt bra, och lyckad! Det var längesen jag hade en sådan här nöjd känsla på Söndagskvällen. Såhär har det sett ut. 

Fredag: Direkt efter jobbet så kom min pappa hem till mig för att hjälpa mig med att sätta upp lite lampor, gardinstänger, lampknappar, eluttag, fixade blommor i fönstren mm. En liten pysseldag, med att göra sånt som är supertråkigt ;P 
Lördag: Klockan ringde i ottan, och vi hade en heldag i Örebro. Jag shoppade byrå, garderober och nytt köksbord. Mitt gamla köksbord va för stort för köket. Så det har jag som "finbord" på övervåningen. Det börar ÄNTLIGEN likna ett hem <3 Men ni får inte se resultaten än, för det är inte riktigt klart än ;) hihi. 
Söndag (idag): Klockan ringde 04.50 och bilen rullade till Mjölby för utställning. Och dagen blev så att vi vann öppenklassen med CK, och slutade på 4:e bästa tik med res-cert. Min Vimsa, hon är bra snygg hon. Min fina hund! :D 
Maya va även med som mitt personliga stöd och "hjälpreda" ;) haha

Kritik: Mycket vackert tikhuvud. Spänstig kraftfull kropp. Bra hals, längd o isättning. Välmusklad kropp. Låga haser. Riklig päls. Trevl. temp. Tilltalande silhuett. Välvisad. 

Nöjd med kritiken? Ja, verkligen! =) Goa hund. 
Som belöning fick hundarna ett varsitt märgben för att dom hade skött sig så utmärkt. 
Så ikväll kommer jag somna med ett stort leende på läpparna! Godkväll på er =) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar