2 Februari

Hallådär! 
Nu har jag äntligen internet i lägenheten. Och nu har jag även bara en lägenhet att koncentera mig på. Och så har jag lagt upp Vimsas kritik ifrån Kumla. Bättre sent än aldrig ;) Så nu får vi ladda om för på Söndag åker vi till Mjölby för utställning. Domare: Hans Almgren. 

Men jag har alltid tyckt att Vimsa är ganska stor. Och i Kumla så mättes hon för första gången. Och vet ni vad hon var? Jo, 59 cm! 59!!! Lilla tjejen! :* 

Men ja, det går sakta i lägenheten. Men som jag har sagt, fan vad bra det kommer att bli.
Idag ska jag träna hundarna med Malin. Ska bli skönt, så de får göra lite huvudträning. Det behöver dom verkligen. Har bokat hallen i 2 timmar. 
Och under veckan så blir det en trip till Örebro för att handla en garderob till mig för jag har ju alldeles för mycket kläder, och ett nytt kökbord. Ett mindre bord ;) Mitt fina blir för stort att ha i köket. Så det får jag ha som "finbord" i vardagsrummet istället.  

haha, lite allt i allo inlägg nu. Ha en bra dag! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar