Onsdag

Tja! 
Nu är det inte långt kvar tills det är klart. Målningen i köket, och köksluckorna är uppsatta. Bara att börja slänga in porslin och glas. Vad underbart, några kartonger borta ;) Så jag vet ju vad jag har att göra ikväll! 

Men som sagt, fan vad fint det kommer att bli!


Men en annan sak jag märker också att mina hundar inte får den uppmärksamhet som dom behöver. De är bara ivägen, de följer mig varenda millimeter, de är olydiga och allmänt ouppfostrade. Jag har prioriterat nya lägenheten till max, för att vi ska bli klara i den. Och sen så har jag även hunnit städa ur den gamla. Så idag ska jag lämna mina gamla nycklar till dom nya ägarna. ÄNTLIGEN! 

Så allt kommer bli som förut, bara allt kommer på plats och när vi inte bor i flyttlådor. 
2015 började vårat nya började kapitel!  ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar