MÅNDAG OCH GÅRDAGENS FÖD.HUND

Ojojoj, vad mycket det är att göra i nya lägenheten. Men fan så bra det kommer att bli! ;) Ska försöka ta lite kort "före/efter" typ. Annars får det bara bli efterbilder ;) 

Men annars så är det fullt upp. Packning, packning och plockning hela tiden. Men allt kommer bli så grymt bra! Jag kommer att lägga ut bilder hur det ser ut i våran nya hem längre fram när jag är klar med allt. Ala möbler på rätt ställe, tavlor, hyllor osv. Så ni får hålla ut!! :D 
 

Sen får vi inte glömma gårdagens födelsedagshund. Min fina Vimsa (Ghostrider's Lady Gaga) som blev 2 år igår. För 2 år sedan fick jag reda på att jag skulle få min hund nr 2, min lilla Vimsa. Vi har hunnit med massa utställningar som har gått super,  gjort ett eftersök hittils, blivit godkända i anlagsprovet och varit på massa läger. Tiden går fort när man har roligt! 
Och iår SKA vi komma ut på lydnadsplanen. Vi har lite finslip kvar, och den dära "j*vla apporten" som hon inte vill ha i munnen..  Någon som har tips? Hon ar den i munnen 1 sekund, sen spottar hon ut den. Men "kastar jag den" så hämtar hon den fint i munnen. Men att "sitta still" som man gör i LK1 vill hon inte ;) haha. 
Målen för henne (och även min äldre tik) finns under deras namn. 

Min lilla valp, att du redan är 2 år. Du kommer alltid vara "lillan" för mig! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar