Fredag

Måste börja med att säga att det är väldigt skönt att ha börjat jobba igen. 3:e arbetsdagen idag redan. Och denna vecka va ju kort. Bra start efter en lång ledighet! ;) 

Och ska även komma igång med hundarna och motionen igen tänkte jag. Har beställt hem lite hjälpmedel som jag tror och hoppas på. Eller lite hjälp iallafall! ;)  
Göteborg gick skapligt bra, ni ser kritiken och det under "hundarna-vimsa-resultat". Och sen kan jag meddela att vi är anmälda till Kumla och Mjölby redan. 
Det finns bilder ifrån Göteborg under galleri! =) 

Sen skulle jag också bli med på vargjakten som startade idag. Mitt "blivande" jaktlag skulle få vara med i Örebro län och värmlandstrakterna. Men SÅKLART så ska ågon överklaga och det stoppas... Är inte direkt förvånad! Ajja.. får se vad detta blir. 

Men annars då... 
På Söndag ska jag kolla på en ny lägenhet. Ska bli riktigt spännande, förmodligen så kommer det vara lite att göra. Men det får vi allt se. En lägenhet som passar mig och hundarna så sjukt mycket bättre. En "egen dörr" och liten gräsmatta liksom. Man kan typ säga att det är ett radhus/kjedjehus aktigt... Men vi får se! Återkommer när jag vet mer !!! :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar