Inlägg nummer 1! ;)Tyvärr så hittade jag ingen "vinterbild" på oss. Men hitta iallafall en ram som passade. 

Året 2014. 
Ett år som har varit både upp och ner, med både bra och dåliga dagar. Jag och tjejerna fick byta bostad, tråkigt men det är sånt som händer. Men massa bra saker har hänt iår. Vi var på läger och träffade nya vänner. My Dog 2014 i GBG och tripleshow i Jönköping. Maya och jag fick ett LP1. Vi har varit på apporteringskurser. Föreläsningar av olika slag. Jag påbörjade min utbildning för instruktör. Vi var i Norge på Dogs4all. Vimsa fick prova på ett eftersök. Vimsa klarade även anlagsprovet i viltspår. Stockholms hundmässa var vi på. 
Ett blandat och spännande år!! Jag hoppas på att 2015 kommer bli lika spännande och lärorikt som 2014. Även så kommer vi förhoppningsvis få våran nya bostad inom kort.

Nya mål kommer att sättas både för mig och hundarna som vi ska försöka hålla bättre(!!) ;)  GOTT NYTT ÅR PÅ ER MINA VÄNNER OCH BEKANTA!! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar