Låter bilderna tala för sig

Ovan: Maya & Jag körde rutan och som avslut blev det "highfive". Vimsa ståbild (2år 18 jan). Och Maya bilden längst till höger. <3 

Jag och Malin tränade i inomhushallen igår i 2 timmar. Och inte bara hundträning, kaffe och skitsnack hann vi också med ;) 
Riktigt behövligt både för mig och för flickorna att träna lite. Foto: M.Dybeck

Bilderna här nedan är ifrån den soliga och underbara promenaden som jag och min far va ute på. Bilderna får tala för sig själv. På förmiddagen innan promenaden 4 viltspår till 4 hundar. Väldigt roligt tyckte de små, så dom va helt tokiga när mina kom tillbaka. De ville göra meeeeer! ;) 
Vimsa fick ett superkrångligt spår, mycket vinklar och väldigt lite blod. Hon skötte det klockrent. Och idag tränade vi på tempot, ha ett lugnt och fast tempo. Gick helt suveränt!
Bara att invänta våren och starta öppenklassen!


Ikväll blir det läggdags tidigt. 
Imorgon ringer klockan 0700 för matte ska ut och jaga. Flickorna får stanna hemma hos mina föräldrar. Tur att dom finns och ställer upp <3 Ni är bäst! 
Det är inte lätt att bo ensam 24åring med 2 stora hundar i en lägenhet och har sånna intressen som jag har. Men de kan ju få följa med och sitta i bilen, men jag vet inte alls hur länge de ska få sitta där. Det är iallafall -5 grader ute ;p Men de får följa med en annan gång istället =)  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar