Det där med att komma igång

Ja, det är inte alls lätt så som det låter. Lusten har knappt funnits sen jag flyttade till lägenheten. Men när jag väl får träningslust med hundarna så blir det alltid på kvällstid. När jag känner att jag ”har tid”. För jag prioriterar ut och gå med hundarna. Handla och laga mat till mig, och hålla ordning hemma. Jag hinner inte göra så mycket mer på dagarna när man slutar kl 16.00 varje dag/eftermiddag. Och när man väl är ledig så har man massa annat roligt som man vill/ska hinna med. Jakten exempelvis har jag stött undan lite. Så jag hoppas starkt på att få komma ut på Söndag. Men vi får väl se. Brukar aldrig bli som planerat i alla fall.

Men i början på veckan så fick jag en sån där träningslust på kvällen. Jag tänkte ”vadfan åka till träningslokalen nu?”.

Så jag gjorde så att jag ställde fram 2 par skor och gjorde en ruta av det utrymmet som jag hade hemma. Tog Maya (den äldsta) och skicka ut henne. Jag fick göra ett ”dk” sen ställde hon sig skit snygg mitt i rutan. Då tänkte jag att ”vem tusan behöver en träningslokal egentligen? ;)” haha! Allt går bara man använder fantasin. Sen körde jag även lite bakdelskontroll på henne, och det blir bara bättre och bättre.

Lilla fröken fräken Vimsa körde jag ställande under gång. Jag gick, sa kommandot och hon tvärstannade. Klockrent! Vi kanske har behövt denna paus?
Så nästa träningsmoment blir ”apport” med Vimsa.
Och Maya ska få göra ”fjärren” för LK2.

 
Ajja, det var allt ifrån mig just nu.  =) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar