Stockholms Hundmässa 2014

Då va stora Stockholm färdigt och gjord för iår. 
För oss gick det väl sådär. Fick ett VG, vårat 2:a VG av 14 utställningar iår. Så nja, jag ska väl inte klaga. Domaren sa att Vimsa är otroligt fin, snygg ram och fina vinklar men hon har ett maskulint uttryck som satte ner betyget. Domarenn sa till mig om att jag skulle vänta ett tag och se om hon "sjunker ihop" lite. Jag skulle absolut inte ta detta som något dåligt sa domaren också!

Jaja bara ladda till 2-dagars på MyDog ;) 

Jag köpte mig en större bur till hundarna och 2 nya plädar till flickorna. Va mässpris på både buren och plädarna så jag slog till! ;) 
Men jag ska aldrig mer åka buss med hund mitt i natten dit. Klockan ringde 02.40 igår morse. Sen vara där en hel dag, och sedan buss hem. Gosh säger jag! Aldrig mer! 
 

Detta med utställning

Detta med utställning. Ja vart jag ska jag börja? 
Jag vet några som blev bir, tog cert, cacib mm. i helgen. Och skryter om det, samt skriver ut det överallt. Precis som att "ups, kolla vad vi kamma hem.. ;)" När de var 6-7 stycken i rasen!  MEN HALLÅ?! Hur svårt är det inte ta ett cert då till exempel?
Skulle du/ni skryta över det när det var 148 hundar i din ras så skulle jag vara glad för din skull. I "min" ras så var vi 148 stycken (enligt PM). Jag skulle bli mer stolt över min hund och mig om jag stod där, ett okänt ansikte som håller i min hund och som sedan blir placerad i bästa tik/hane. Då skulle jag så otroligt stolt och skryta över det lite grann. 

Jaja, lev på detta en stund ni. När det är över 40 hundar på varje utställning så kan ni komma igen med resultaten ;) 

// *irriterad tjej!*

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar