10 dagar kvar till jul.

Nu är det 10 dagar kvar till julafton. Julen tycker jag är mysig, man får ta fram julsakerna och alla fina ljusstakar som står i allas fönster. Men jag är ingen såndär som pyntar SÅ mycket. Jag kan byta gardiner, samt ta fram stakarna och så. Annars är jag nöjd. Tycker inte det är så roligt att "julstäda" som många kallar det. Men jag älskar att alla släktingar samlas och äter god mat ihop och pratar massa skit. Det är mer julmys för mig.  Sen att jag får komma hem till någon jag älskar på kvällen för att ta ett glas glögg och se på en asdålig julfilm och vara mysa. Men iår får det nog bli en glögg ensam i soffan. Men det återstår och ser ;) 
Men den dagen jag har barn så kommer jag julpynta i massor. Vartenda rum, bord, fönster mm. Självklart vill jag att mina barn ska tro på tomten så som jag gjorde när jag var liten.
Det som egentligen fattas för mig just nu är en massa snö, och såklart en karl att mysa med ;) 
Fast snön tror jag mina hundar också vill ha, för idag när det snöade så märktes det nästan hur lyckliga dom var att få springa av sig. De har nog tröttnat på regn och ruskväder. 
Vi får be tillsammans ikväll efter en vit jul. 

Vad betyder julen för dig som läser detta? :) 

Men nu så har jag skrivit av mig lite grann. Så det lutar åt att ta fram chips-påsen och colan för att se på en bra film. Hoppas ni har haft en bra helg. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar