TassPass - Hundvakten åt dig

Tasspass är ett företag som hjälper dig att hitta hundvakt åt din hund vid behov. De verkar väldigt duktiga på det dom gör, och vet vad som har att göra med. Jag kommer själv höra av mig till tasspass när jag behöver hjälp med hundvakt. 

Såhär säger Lena Thörn, medgrundare av Tasspass. 
Vi startade Tasspass för att hjälpa verksamheter med lediga platser på sina hunddagis och hundpensionat att nå fler hundägare. Dessutom har vi märkt ett intresse från privatpersoner som vill passa hundar då och då, vilket kan vara ett insteg innan man väljer att starta en professionell verksamhet. Vi tror också att fler hundägare kommer att se fördelarna med hundpassning. 

HÄR  finns en snabb guide hur man kommer igång med verksamheten. 

 

Och inte nog med det. Just nu har dom en jultävling som man kan vinna hundpassning över jul och nyår upp till 1000 kr. Det vore väl perfekt nu när alla börjar resa sig bort? ;) 

Gå in på deras sida, och berätta varför just DU behöver hundpassning under jul och nyår. Tävlingen hittar du här https://tasspass.se/jultavling/?ref=bl

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar