Torsdag

Blir ett litet ego-inlägg ;)

I Tisdags va vi på julbord. Med jobbet. Va trevligt. Så det blev slutade klockan 16. Sedan va det bara att köra bort hundarna till mina föräldrar och hem, öppna en bira och sen efter det dra iväg. Det va "julinfo" redan kl. 17.00. Ibland är man bra snabb! 

Igår hade jag städdag. Till och med moppat golv mm. Va skönt att då det lite rent. Och det som behövs nu är att leta fram "finglas" mm till vitrinskåpen. Trodde jag hade mer finsaker än vad jag hade. Men IKEA har fina glas och skålar etc som lätt får plats i mina skåp ;)  

Efter all städning och plockning i lägenheten blev det promenad med hundarna och en lång varm dusch. Sov även med flätor inatt som gav resultatet nedanför ;) 


Imorgon är det en ledig dag. Och en ledig helg. Inga måsten, inget på schemat, inge tider att passa. Ganska skönt med en ledig helg mitt upp i allting. Nästa helg blir det Stockholms Hundmässa. Hur många av er ser jag där? ;) 

Så, snart tar jag helg. Trevlig helg på er! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar