Onsdag

Då är mina nya mediamöbler på plats.  Jag är nöjd! Bara att putsa glasen och sedan fylla upp med lite fina saker. Äntligen kan jag "tömma" köket ifrån allt bröte som har hamnat där ;)
 

Annars då? 
Jora, det går frammåt. Har börjat kommit igång mer med träning både för mig själv och för hundarna. Vimsa hoppas jag på en LK1 start i vinter. I en inomhus hall! Har börjat träna i inomhushallen som vi har här i Hällefors. Riktigt roligt!
Och så ska vi till stora stockholm och MyDog i Göteborg. Fullspäckad vinter ;)
Med Maya så trånar vi på LK2. Jag tror hon är för "vek" för att göra en tävling inomhus. Vi får vänta till Våren helt enkelt! Hon

Med mig? Jo, det är såhär att jag har köpt en bok. Paolos tränings bibel. Inspirerande bok och jag är mer laddad än någonsn att träna. 15 minuter om dagen! 
Sen ska jag berätta att jag har börjat med min 5:2 diet igen, den fungerade bra på mig när jag körde den dieten. Jag va piggare, gladare och hade mycket mer energi. Så denna gång ska jag hålla mig ifrån förkylning, för det var det som gjorde att jag hade ett uppehåll som jag aldrig fick igång igen ;) Men nuuuuuu jädrans! Önska mig lycka till!

Så nu ska jag plocka lite här hemma, och sedan blir det att göra ett träningspass! Hundarna har fått sin promenad för idag. Nu är det mattes träning kvar ;)
Ha en bra kväll. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar