En ledig Fredag

Idag är det en ledig Fredag. Gud så skönt det är med "långhelg" liksom. 
Och denna helg eller rättare sagt idag så ska jag och mamma åka ner till Göteborg UTAN hundar. Haha, tro det eller ej ;) För att hälsa på moster och kusiner. Sen ska vi även köra ner mina gamla soffor och en säng som en av kusinerna ska få. Så bor vi kvar under natten och åker hem imorgon igen. En liten minitrip! 

Funderar på om jag ska köpa mig nya gå&löp skor, för dom jag använder nu får jag ont i benhinnorna av. De är välanvända ;) Älskar mina skor!! =) 

Annars så händer det väl inte så mycket just nu på ett tag. Vi ska ladda om till den 13:e December då vi ska på Stockholms Hundmässa och ställa ut frökenfräken Vimsa. Och sen har vi MyDog som är i Januari. Shit, måste anmäla mig snart. Ajja, anmälan går ut den 5:e December för er som också höll på att glömma att anmäla! ;) 

Nej ni får ha en bra helg allihopa! Vad ska ni göra ihelgen annars då?
Vi hörs! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar