Bättre sent än aldrig

Bättre sent än aldrig! Nu kommer mitt inlägg om Norge-resan. 
Bilen rullade iväg på Torsdags eftermiddag. Tyckte bilresan tok väldigt fort ändå, men man är ju så spänd och laddad så allt va roligt. 
Vägen ifrån Sverige-gränsen till Oslo (där vi skulle bo) tog sådan tid. Deras vägar är ju förskräckliga. Och fort går det, kurvigt är det, fulaste omkörningarna osv. Men vi kom fram, och vi kom till rätt hotell också. Tur! 
Det va väldigt fina rum, och för priset som vi fick bo va inte alls så dyrt för 2 nätter och hotellfrukost. Och frukosten är ju viktigast! 

Så kom dag1. Norsk vinnare.
Vi gick ut i ringen, fick excellent och sen blev i oplacerade. Får gratulera släktingarna till Vimsa som det gick bra för. 

Dag2. Nordisk vinnare. 
Vi gick ut i ringen, ställde upp oss så fint framför Hans rosenberg(tror jag?). Men där slutade vi på ett Very Good. Inte alls så "lyckad" resa för Vimsa så. Men det va kul att få komma iväg och göra något annat och i grannlandet liksom! =) 


Här kommer lite bilder


Jag är nöjd med resan.
Men resan hem alltså, den kändes så lång. Bilten emellan grums och Hällefors kändes som 100 mil hem. Usch vad tiden gick sakta, och det kändes som vi knappt rörde oss. Jag kollade på klockan hela tiden...  Men hem kom vi, oskadda allihop! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar