Nu dröjer det inte

Nu dröjer det inte tills vi åker. Imorgon!

Min väska är packad, gick bra att bestämma vad jag skulle ha på mig ;) Vimsas väska är packad, det mesta iallafall. Tror inte jag har glömt något.. Jo, hundmaten... Det får jag absolut inte glömma!
Men jag är tokladdad och hoppas på en rolig resa. Ni ser ju själva ovan hur laddad Vimsa är.. ;)

Och jag saknar Maya redan, har inte åkt ens men jag pussar på henne hela tiden. Min lilla bästa gosiga mysigaste tjej. Min bästa vän! 2 nätter och 2 dagar utan dig. Men du ska ju bo hos mina föräldrar, så du kommer nog få smaka på massa gott och lite mer därtill ;) <3

Men jag kommer finnas på Facebook och Instagram för lite uppdateringar för er som är nyfikna på hur det går på utställningarna. Så jag försöker uppdatera där det är gratis Wi-FI (snåla sara) och lite hur det går under dagarna. Min räkning kan bli dyr annars ;) Annars hör vi när jag kommer hem igen! Toodeloooo!! =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar