Lördag

VIMSA 10 VECKOR VIMSA 10 VECKOR

Det är Lördag, en helt vanlig lördag. Och imorgon går bilen till Rättvik för yttligare uställning. Det gick så bra sist, så jag är lika laddad för imorgon som jag va för 2 helger sen. Bara att hålla alla tummar tår och tassar. 
Och inte nog med det, på Torsdag åker vi till Norge för utställning. TILL NORGE. Fatta vad kul. Är mer nervös för at åka dit. Har aldrig ställt i utlandet, så detta ska bli första gången. Ska bli riktigt kul! 

Men annara då? Jora, det är lugnt. Är väl Rättvik imorgon, Norge på Torsdag och sen har jag anmält lillan till Stora Stockholm den 13 Devember också. Har funderat på MY DOG i Januari också, men vi får se. Har inte bestämt mig till 100% än. 

Men nu ska jag packa lite för imorgon, samt duscha själv och sedan sova. Och Maya är hos mina föräldrar inatt för bilen går redan 05.00. Erkänner att det kommer bli tomt i sängen. Ha en bra Lördagskväll på er alla. Kram.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar