Happy Halloween

Ihelgen var det halloween. Hoppas ni alla hade en bra helg. Själv så har man varit med mina släktingar ifrån Göteborg som är här på besök. Det är full rulle ska jag tala om. Men mest av allt så har hundarna fullt upp, de är helt slut när vi kommer hem efter att ha varit där hela dagarna. Men i eftermiddag åker dom tillbaka ner. 


Maya säger Happy Halloween ------->

Men annars så har det varit en nykter helg för mig. Riktigt skönt! Har varit så trött sista tiden så usch. Är det den tråkiga tiden tro? Ja, det måste det nog tusan va! 
Men ifredags byggde jag och min pappa ihop min nya soffa och tvbänk som jag har fått hem. Nöjd som tusan blev jag! Se själva här nedan.

Ja, och filtar har jag på BARA för att hundarna ska få mysa med mig i soffan! Jag är sjukt nöjd med soffan. Jag gjorde ett bra val. Nu så är det bara att invänta mitt nya vitrinskåp och mina tvmöbler (2 mindre vitrinskåp, 1 tvbänk & 2 hyllor som man har ovanföt tvn). Sen så ÄNTLIGEN börja sätta upp tavlor och sådant här. Är lite tomt på väggarna som ni ser på bilden ;) Hihi! Det enda rummet som jag är "nöjd" med är sovrummet. Jaja, kommer bli bra bara det är klart! =D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar