Onsdag

Lite nytt. 
Igår beställde jag hem en ny mediamöbel. Ni ser på bilden hur den kommer att se ut. Inte alls så dyrt för 2 vitrinskåp, 2 hyllor och en tvbänk. Detta beställde jag hem ifrån passionhome.se. Ni kan gå in där, det finns väldigt många och fina saker. Möbler, sovrums saker, köksmöbler, vitrinskåp mm.  


Så det som fattas nu är väl en soffa. Men det ska jag, mamma och pappa pka till Karlstad och titta på på min lediga dag. Eller mamma och pappa är inte lediga, så vi åker vid lunch när de har slutat. Jag har hittat 2 soffor på CHILLI i Karlstad. Hoppas bara den finns hemma eller att jag kan få hem den inom kort.  

Sen får vi väl se om jag måste köpa nytt soffbord eller inte. Men det tror jag faktist att jag får göra. Ett mindre bord. Sen måste jag även försöka tömma min stationära dator. Behöver egentligen bara min bärbara dator =) Ujuj, nu vart det mycket här ;P haha. Eller rättaresagt, min databänk som jag har just nu kommer inte att få plats.. ;P Soffan är stooooooor!! =D <3


 

jag saknar dig. jag saknar dig. hör av dig. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar