Lite Update


Vi har nu bott i våran söta lilla mysiga 2,5:a på 63 kvadrat i ca 3,5 månad. Vi har fått rutiner och kommit in i vardagen, ganska skönt faktist. Hade en annan lägenhet på gång som skulle passa oss mycket bättre men budet blev ett överpris så det heter duga. Otroligt synd för lägenheten va sjukt fin och skulle vara passa oss perfekt. Men sådan tur hade vi inte. 
Men eftersom jag och flickorna börjar trivas (eller jag märker på dom att dom är mycket lugnare och lär sig att allt ljud är inte farligt;)) i lägenheten så har jag bestämt mig för att bo kvar (OM inget bättre dyker upp!) tills jag har mig en pojkvän igen och vi bestämmer att VI ska flytta till ett hus tillsammans. 

Så kommande planer är följande; köpa ny soffa & tvbänk och göra det lite hemmamysigt. Ta upp tavlor och klockor mm på väggarna. Har i stortsett bara haft ytterst lite framme eftersom vi hade stora planer på att flytta snabbt igen. Men efter att ha bott där en stund så är lägenheten ganska mysig och bra ändå ;) 

Och snart är det älgjakt. Ska bli superkul! Har nya kläder (pinewoods rosa ställ) att visa upp på jakten ;) Jag kommer vara snyggast i hela skogen ;) Jag kommer sitta på uppsiktsjakt eftersom jag inte har egna bössor än. Och målet för nästa år är att köpa mig egna bössor. Fick prioritera bort det eftersom det blev flytt i somras. Så bara att spara, spara, spara =) 
och på lördag ska jag skjuta upp så jag FÅR vara med och jaga älg ;)
så bara att hålla tummarna!

Vad har jag för planer för hundarna då? 
Jo, Maya är jag väl inte så stora planer för. Vi håller på och kämpar med LK2 än, får göra en start till våren har jag tänkt. Vi kör apportering på hobbynivå. Och till helgen ska vi ha bergslagens flatshow här i Hällefors så då har jag anmält henne dit också. 
Med Vimsa är det lite större planer. Hon ska med på lördag på flatshowen, sen ska vi till rättvik och mjölby på utställning. Även till Norge har jag tänkt, Lilleström men har inte förstått hur man anmäler sig än ;) Någon som kan? 
Sen tror jag det får bli stora Stockholm innan vi tar "jullov" :D Så ser det ut framöver för oss.

Nu fick ni lite update, och fick veta av mina planer. =) Ha det bra! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar